Translate

neděle 2. listopadu 2014

Banánové lívanečky GLUTEN-FREE



Super jednoduché a zdravé lívanečky, na které jsou potřeba pouze dvě ingredience.

Recept není můj. Prozradila mi ho moje kamarádka, která na něj někde narazila. Protože je ale tak geniální, musím ho s vámi sdílet.

Na jednu osobu:
1 banán
1 vejce

Příprava:
Banán rozmačkejte, vajíčko rozšlehejte vidličkou. Smíchejte dohromady a smažte na rozpálené pánvi. Já na smažení používám kokosový olej, který má skvělou chuť a údajně by si měl i při vysokých teplotách zachovávat své vlastnosti.

Kdo chce, může do směsi přidat i jakoukoliv mouku, pak budou lívanečky tužší.

Já je jím jen tak, jsou krásně slaďoučké. Můžete je ale servírovat s medem, javorovým sirupem či nějakým jiným přírodním sladidlem, nebo třeba s marmeládou.


Žádné komentáře:

Okomentovat